Bedriftseventyr i arktis
- The arctic escape -

Opplev suksess i naturens ro

Oppdag den ideelle kombinasjonen av profesjonelle møtefasiliteter og avslappende naturomgivelser hos Alten Lodge. Omringet av Finnmarks urørte landskap, tilbyr våre skreddersydde tjenester det perfekte miljøet for konferanser, strategimøter og bedriftsretreater.

Vi forstår viktigheten av detaljer og tilbyr toppmoderne utstyr og fleksible romløsninger for å sikre at din bedrifts behov møtes med presisjon og stil.

altenlodge

Møte-, selskapslokale- og overnatting

Etter produktive arbeidsøkter, tilbyr Alten Lodge komfortable overnattingsmuligheter som balanserer profesjonalitet og avslapning. Lodgen er utstyrt for å sikre privatliv og komfort, med fasiliteter som 70" konferanse-TV,  gratis WiFi og private bad med dusjer på alle rom, som gir den perfekte blandingen av funksjonalitet og komfort. Slapp av foran peisen eller revitaliser i jacuzzien eller badstuen for å være på ditt beste hver dag.

Book med oss eller ta gjerne kontakt for et skreddersydd tilbud.

Våre fasiliteter

Se mer

Storhytten

Storhytten kommer med 9 dobbeltrom m/bad, storkjøkken, spise-/møtesal, storstue, sauna og utendørs Jacuzzi. Alle boenhetene har eget bad med dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter.

Se mer

Familiehytte

I familiehyttene er det 2 dobbeltsenger, stue, kjøkken, bad og sauna. Alle boenhetene har eget bad med dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter.

Teambygging

Forsterk bedriftens teamånd med en rekke engasjerende aktiviteter organisert av våre anerkjente leverandører. Enten det er snakk om utfordrende utendørs ekspedisjoner eller kreative workshops, kan våre leverandører skape et skreddersydd program som styrker samarbeid og lederskap i ditt team.

Kontakt en av våre valgte partnere direkte for å designe en teambyggingsopplevelse som vil bli husket lenge.

altenlodge

Utvalgte aktiviteter

På jakt etter nordlyset

Legg ut på en uforglemmelig reise på jakt etter det fascinerende nordlyset, og bli vitne til naturens mest fascinerende himmelspektakel som aldri før.

Arktisk familieeventyr

Opplev spenningen ved å utforske den arktiske villmarken på en familievennlig snøscootertur, der du kan nyte fantastisk natur, spennende aktiviteter og skape varige minner sammen med dem du er glad i.

Trugeeventyr og besøk på ishotellet

Legg ut på en magisk reise gjennom snødekte skoger og frisk arktisk luft, og opplev ishotellets fortryllende skjønnhet på et trugetur i den arktiske villmarken.

Fjord- og hvaleventyr

Utforsk våre nordnorske fjorder med en sjanse for å se hval og annet dyreliv

Snøscooter- og isfiskeeventyr

Nyt den stille arktiske naturen mens du venter på at fisken skal bite.

Slider arrow
slider arrow
altenlodge mat

Mat og drikke

På Alten Lodge tror vi at gode måltider er grunnlaget for enhver vellykket bedriftssamling. Derfor har vi et tett samarbeid med lokale kulinariske eksperter som leverer måltider som både begeistrer og tilfredsstiller. Våre partnere er klare til å tilby skreddersydde matløsninger for alle arrangementer, fra frokostmøter til gallamiddager.

For en god matopplevelse, ta kontakt med en av våre foretrukne leverandører for å bestille akkurat det som vil glede dine kollegaer og gjester.

Matleverandører

Uno Catering & Delikatesse

Catering
Restaurant

Uno Cateriring & Delikatesse leverer til alle anledninger. De tilbyr lokalmat og delikatesser fra hele verden. Kvalitetsmat laget fra grunnen av. Eget konditori med populære kaker og desserter.

Æventyr

Catering
Restaurant

Æventyrs spisesteder bruker lokale arktiske ingredienser av høy kvalitet. Teamet deres består av 20 nasjonaliteter og leverer internasjonale smaksopplevelser kombinert med lokale råvarer.

Slider arrow
slider arrow

Gjesteboka

Tilbakemeldinger og anmeldelser

"Ønsker man en mer arktisk opplevelse, kan man i Finnmark leie et lite hotell av en hytte helt for seg selv. Ta med storfamilien eller kollegene dine på tur til hytteanlegget Alten Lodge."
Jacob Hambro
Kapital Reise
Kilde
«We were a couple on the way to Nordkape. The apartment was spacious and comfortable. The kitchen had everything you need to prepare a hot dinner. The bedding is pleasant. The shower is hot and good. Just a wonderful place!»
Shoshana
Israel
Kilde
«Really nice cabin with a stunning view.Good beds, clean, and of course sauna made our week!»
Teija
Finland
Kilde
«Excellent facilities, everything in working order. We could use the sauna.»
Raimundas
Luxembourg
Kilde