Fjell, fjord og familie
- The arctic escape -

Eventyr for alle

Nyt en uforglemmelig familieferie i hjertet av Finnmark. På Alten Lodge er dagene fylt med eventyr og de rolige nettene lover koselig samvær under nordlyset. Våre familievennlige fasiliteter og aktiviteter sikrer at både små og store får utforsket, lært og ledd sammen. Fra fotturer i fjellet til avslappende dager ved fjorden, Alten Lodge er stedet hvor verdifulle minner skapes.

altenlodge dobbeltseng soverom

Overnatting

Etter en dag full av eventyr, trekk deg tilbake til våre koselige og velutstyrte rom. Hvert rom hos Alten Lodge er designet med tanke på komfort og privatliv, slik at du kan slappe av og føle deg hjemme. Med private bad, myke sengetøy, og en varm peis, er hver hytte et sant arktisk tilfluktsted. Våkne opp uthvilt til synet av snødekte fjelltopper og forny energien til en ny dag med nye oppdagelser.

Våre fasiliteter

Se mer

Storhytten

Storhytten kommer med 9 dobbeltrom m/bad, storkjøkken, spise-/møtesal, storstue, sauna og utendørs Jacuzzi. Alle boenhetene har eget bad med dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter.

Se mer

Familiehytte

I familiehyttene er det 2 dobbeltsenger, stue, kjøkken, bad og sauna. Alle boenhetene har eget bad med dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter.

Aktiviteter

Oppdag gleden ved arktiske aktiviteter hos Alten Lodge. Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av opplevelser, fra stille naturvandringer til spennende utendørs eventyr. Kontakt en av våre anbefalte aktivitetsleverandører nedenfor for å planlegge ditt neste eventyr.

altenlodge

Utvalgte aktiviteter

På jakt etter nordlyset

Legg ut på en uforglemmelig reise på jakt etter det fascinerende nordlyset, og bli vitne til naturens mest fascinerende himmelspektakel som aldri før.

Arktisk familieeventyr

Opplev spenningen ved å utforske den arktiske villmarken på en familievennlig snøscootertur, der du kan nyte fantastisk natur, spennende aktiviteter og skape varige minner sammen med dem du er glad i.

Trugeeventyr og besøk på ishotellet

Legg ut på en magisk reise gjennom snødekte skoger og frisk arktisk luft, og opplev ishotellets fortryllende skjønnhet på et trugetur i den arktiske villmarken.

Fjord- og hvaleventyr

Utforsk våre nordnorske fjorder med en sjanse for å se hval og annet dyreliv

Snøscooter- og isfiskeeventyr

Nyt den stille arktiske naturen mens du venter på at fisken skal bite.

Slider arrow
slider arrow
altenlodge mat

Mat og drikke

Vi på Alten Lodge forstår at mat er en viktig del av reiseopplevelsen. Derfor har vi samarbeidet med topp lokale leverandører for å tilby et utvalg av deilige og næringsrike måltider som passer enhver smak. For en personlig touch, ta direkte kontakt med en av våre anbefalte leverandører nedenfor.

Matleverandører

Uno Catering & Delikatesse

Catering
Restaurant

Uno Cateriring & Delikatesse leverer til alle anledninger. De tilbyr lokalmat og delikatesser fra hele verden. Kvalitetsmat laget fra grunnen av. Eget konditori med populære kaker og desserter.

Æventyr

Catering
Restaurant

Æventyrs spisesteder bruker lokale arktiske ingredienser av høy kvalitet. Teamet deres består av 20 nasjonaliteter og leverer internasjonale smaksopplevelser kombinert med lokale råvarer.

Slider arrow
slider arrow

Gjesteboka

Tilbakemeldinger og anmeldelser

"Ønsker man en mer arktisk opplevelse, kan man i Finnmark leie et lite hotell av en hytte helt for seg selv. Ta med storfamilien eller kollegene dine på tur til hytteanlegget Alten Lodge."
Jacob Hambro
Kapital Reise
Kilde
«We were a couple on the way to Nordkape. The apartment was spacious and comfortable. The kitchen had everything you need to prepare a hot dinner. The bedding is pleasant. The shower is hot and good. Just a wonderful place!»
Shoshana
Israel
Kilde
«Really nice cabin with a stunning view.Good beds, clean, and of course sauna made our week!»
Teija
Finland
Kilde
«Excellent facilities, everything in working order. We could use the sauna.»
Raimundas
Luxembourg
Kilde